Garagekalkylatorn

Välkommen till Igland garagens garagekalkylator. Genom att fylla i nödvändig information får du grundpriset på våra standardmodeller levererat som element eller precut. Du får extra information genom att trycka på i-symbolen vid varje punkt. När du sänder in formuläret så får du ett erbjudande från oss som inkluderar skissritningar, frakt och all annan nödvändig information du behöver för att starta er garageprocess. Kontakta din säljare om du redan har fått ett erbjudande men önskar göra förändringar i förhållande till detta.

Lycka Till!


  • Tilläggsutrustning
  • färdigställande
  • Kontaktinfo

Välj land


Välj bredd

Enkelgarage:

320 cm bredd passar fint om du inte har behov av förvaring utöver bilen.

Vi rekommenderar att du ökar bredden med 60 cm till 380 cm om du har en stor bil eller har behov av mer förvaringsmöjligheter utöver bilen.


Dubbelgarage:

Det minsta dubbelgaraget är 560 cm i bredd och kan passa om du har en stor och en liten bil eller liten plats på din tomt. Detta garage är det vi säljer flest av och då med 620 cm bredd eftersom det förenklar in- och utkörning samt öppning av dörrar på bilarna.

Vi levererar även garage med andra bredder om det önskas.

  • Enkelgarage
  • Dubbelgarage

Enkelgaragen har som standard 320 cm i bredd
Välj längd på garaget

Hur väljer du riktig längd på ditt garage?

En normal garagelängd startar på 560 cm (standard).

Denna kan utvidgas med element på 60 cm till valfri längd om du har behov för lite eller mycket lagringsplats. Till exempel ger ett garage med längd på 740 cm (3 extra längdelement) en bod med 2 meters djup innerst i garaget. På så sätt kan det frigöra värdefull plats i ditt hus som du kan använda till andra saker än lagring.

Om du har trappa inne upp till loftet så tar också den en del plats. Då rekommenderar vi en garagelängd på minimi 680 cm.

Garaget har standard 560 cm längd: Önskar du extra längd till exempel för förråd innerst, välj annan längd.